Budamobil-CargoJárműipari és szolgáltató Kft.

Késztermékek

Késztermékek

további termékeink

Felújítás, javítás

Felújítás, javítás

további javítások

Ipari csarnokok

Ipari csarnokok

további ipari csarnokok

Acél szerkezetek

Acél szerkezetek

további acél szerkezetek

ISO

Bemutatkozunk

Cégismertető - Felszereltség - Minőségbiztosítás - Partnereink

Cégismertető

A BUDAMOBIL-CARGO jelenlegi telephelyét 1968-ban vásárolta meg és egyszerűbb acélszerkezeti munkákkal és gépjármű felépítménygyártással indult meg a termelés. Később az osztrák SCHWARZMÜLLER GmbH, majd a német JUNG GmbH-nak is beszállítói lettünk.

2008. Júliusától a vállalat KF T.-ként működik, és lényegesen kibővítette a szolgáltatási körét. A meglévő profil mellet (járműfelépítmény és haszonjármű gyártása, mezőgazdasági gépgyártás ), könnyű és nehéz acélszerkezeti munkákkal valamint ipari csarnokok komplett kivitelezését is vállalja- tervtől a kulcsig. Vállalatunk kereskedelmi és logisztikai szolgáltatásokkal is foglalkozik.

Ezen időszakban a Linde AG több gázkitermelő telep projektéhez szállítottunk acélszerkezeteket, levegő leválasztó boksz rendszereket változó méretben és súlyban. Az angol tulajdonú SHELBOURNE  cégnek takarmánykeverő-szállító mezőgazdasági pótkocsit valamint markoló kanalat gyártunk, mint beszállító.

Építő ipari tevékenységeket is támogat cégünk, acélszerkezetek készítésével, könnyűszerkezetes építéssel. Az építőipari tevékenységeinket  Európai Uniós  irányelvek és előírások alapján (EN1090) szerint folytatjuk. Folyamatos fejlesztéseink, beruházásaink valamint kiterjedt üzleti kapcsolataink segítségével szinte minden probléma megoldható. Célunk, hogy minél magasabb színvonalon és minőségben elégítsük ki vevői megrendeléseinket.

Felszereltség

Jelenleg több mint 6,5 ha-s telephelyen, az iroda és szociális épületeken felül, több mint 10.000 m2-es beépített, 1 - 5 tonna teherbírású darukkal ellátott gyártócsarnokokban folyik a termelés közel 150 fő részvételével. A rendelkezésre álló DLB 16-oslemezvágó olló és 400 tonnás 6 méteres hajlító gépek segítségével történik a lemezanyag megmunkálása. Számítógép vezérelt plazma és lángvágó berendezésünk specifikusabb alkatrészek gyártását segítik elő. Az alkatrészgyártásban előforduló forgástestek előállítását forgácsoló üzem végzi, különböző méretű gépekkel.

Cégünk az alkatrész megmunkálásán túlmenően felületi védelemmel is ellátja alkatrészeit a megrendelői igényeknek megfelelően. Fényezőműhelyünk munkáját egy 14 méter hosszú, 4 méter széles szemcseszóró kabin segíti elő, mely hasított acél szemcsékkel +30mikron felületborzolást készít. A fényezés egy Wagner Airless berendezéssel készül 15x4 méteres BLOWTHERM kabinokban, melyek akár +80 Celsiusra is felfűthetők, ezáltal magasabb színvonalú festésminőség érhető el. Rendelkezésünkre áll továbbá egy asztalosműhely gyalukkal, szalagfűrésszel, faipari maróval.

GÉPLISTA

Éves energia szakreferensi adatszolgáltatás

Minőségbiztosítás ISO

A cégünk tevékenységét az MSZ EN ISO 9001 : 2009 szabvány követelményei szerint folytatja , ezen felül a hegesztett acélszerkezetek gyártásánál bevezetett: MSZ EN ISO 3834-2 valamint az építőipari acélszerkezetek gyártásához az EN 1090-1/2 ( CE jel ) került tanúsításra.

A fentiek alapján lefolytatott minősítő eljárás a hegesztéssel kapcsolatos minőségi követelmények teljesítését, a vonatkozó IKIM rendelet hatálya alá tartozó hegesztett szerkezetek gyártására, szerelésére, átalakítására, javítására alkalmassá teszi a céget.

A fenti tevékenység végrehajtására közel 30 fő EN 287/1 szerint minősített hegesztő áll rendelkezésre. S355 szénacél anyagcsoporttól 1.4571-es rozsdamentes/saválló anyagokig minősítve PA ;  PB ;  PF ;  PD ;  PC ;  PE pozíciókban. Kérésre részletes nyilvántartást tudunk küldeni.

Partnereink

AUTÓKÖLCSÖNZÉS

  Web: www.virag-auto.hu
Tel: +36 30 9782 304
 

 

© Budamobil-Cargo Kft.

Kapcsolat Referenciák Felújítások, javítások Termékeink BemutatkozunkFőoldal KapcsolatFőoldal